Luontokuvauskurssi Örössä 19.-22.5.2017

Kuva: Sven Forsell

Kuva: Sven Forsell

Luontokuvauskurssi Örössä 19.-22.5.2017

Tule kokemaan ja valokuvaamaan ainutlaatuista luontokohdetta parhaaseen kevätaikaan: sata vuotta suljettuna ollut linnakesaari Örö on nyt avoinna yleisölle ja nyt tarjolla on laatuaan ensimmäinen luontokuvauskurssi upeiden kuvauskohteiden äärellä. Luontokuvaajalle saari tarjoaa upeita maisemia, harvinaisia kasveja ja hyönteisiä. Örössä on tavattu mm. yli 1600 perhoslajia, lukuisia harvinaisia kasveja (esim. lännen- ja etelänkylmäkukkaesiintymät), saaren linnusto on runsas ja etenkin kevätaamuisin saaren metsät täyttyvät lintujen laulusta.

Armeijan jäljiltä saaressa on kaikki mahdolliset mukavuudet: hyvät yöpymismahdollisuudet tarjoavat rakennukset, juokseva lämminvesi, sisävessat sekä joustavan siirtymisen mahdollistavat tiet. Saaressa toimiva matkailuyrittäjä tarjoaa vierailijoille herkullista ruokaa ja virkistävää juotavaa ravintolassaan.

Kurssilla keskitytään maisema- ja makrokuvauksen saloihin, sillä näitä kohteita Örö tarjoaa yllinkyllin. Kurssi ei jää pelkän teorian varaan, vaan oppeja sekä vinkkejä harjoitellaan maastossa parhaiden kohteiden äärellä – niin ohjattuna kuin omatoimisestikin.

Kurssin vetävät Sven Forsell ja Arto Ketola

Lisätietoa kurssin sisällöstä ja ilmoittautumiset osoitteessa:

http://www.svenforsell.fi/tapahtumia/luontokuvauskurssi-orossa/